DIENSTEN - Vertro

Na verkoop

Diensten

We hebben altijd geloofd in relaties op lange termijn, vandaar dat onze betrokkenheid veel verder gaat dan alleen de verkoop. Via onze uitgebreide dienstverlening op het gebied van aftersales en garantie, zorgen we ervoor dat uw bedrijfsprocessen altijd zonder storingen zijn.

Het volledige assortiment van machine-oplossingen dat wordt geleverd door Vertro, wordt ondersteund door een toegewijd aftersalesteam, dat de hoogst mogelijke niveaus van dienstverlening aan onze klanten leveren.


Ons aftersalesteam bestaat uit zeer deskundige ingenieurs en technici, die beschikken over de nieuwste diagnostische apparatuur. Regelmatige aanpassing en kalibratie van de machine zorgt voor optimale prestaties, gedurende lange tijd. Potentiële problemen zullen ook worden bekeken.

Garantie

Diensten


We bieden een gratis garantie van twee jaar en levenslange onderhoudsondersteuning voor al onze producten. Als de apparatuur, tijdens de garantieperiode, kapotgaat of als onderdelen schade oplopen (behalve als gevolg van menselijke factoren en overmacht), zal ons bedrijf zorgen voor gratis reparatie. Na het verlopen van de garantieperiode, zal een kleine onderhoudsvergoeding worden aangerekend.

We bieden periodieke technische inspectieplannen om de werking en toestand van onderdelen te evalueren.

U kunt ook kiezen uit onze op maat gemaakte, verlengde garantieperioden en diensten.