Visie & missie - Vertro

De visie- en missieverklaringen van Vertro leggen de nadruk op de kernwaarden van het bedrijf. Om het nummer één te zijn in de sectoren waarin we actief zijn, is voortdurende verbetering nodig om de benchmark inzake betrouwbaarheid en duurzaamheid te bereiken. Naast het leveren van apparatuur, streven we ernaar om klantgericht te blijven, de juiste oplossingen aan te bieden en over het juiste assortiment aan producten te beschikken, met een hoge waarde gedurende de levensduur, die kan worden aangepast aan de behoeften van de klant, binnen de juiste tijdsbestekken.

Verder vereist de mogelijkheid om de juiste oplossing samen te stellen, dat deze diensten worden geleverd door de juiste mensen, met competente kennis en vaardigheden.

Visie

Om de #1 leverancier van apparatuur en oplossingen voor onze klanten te zijn. Door te weten wat onze klanten nodig hebben en via ons hoog opgeleid, veilig en ervaren personeelsbestand, is het ons doel om de nummer één in het aanbieden van oplossingen betreffende apparatuur te zijn.

Laten we samenwerken

Vertro werd opgericht met de overtuiging dat prestaties, beschikbaarheid en het tegemoet komen aan de behoeften van onze klanten, het allerbelangrijkste is voor ons bedrijf. Onze voornaamste bezigheden bestaan uit het fabriceren en verhandelen van machines en apparatuur voor de bouw. We richten onze inspanningen volledig op het aanbieden van de apparatuur en machine-oplossingen die onze klanten zoeken en op het delen van onze deskundigheid met hen.

Bij Vertro zijn we gevoelig aan de behoeften van onze klanten. Tijdens het evalueren van een oplossing, gaan we na hoe het bedrijf zaken doet en wat hun belangrijkste drijfveren zijn, om te zorgen voor de beste resultaten voor klanten.

Van kleine, tot middelgrote en grote bedrijven, we hebben gewerkt voor veel verschillende klanten, waardoor we flexibel kunnen zijn, maar toch ervaring hebben in gelijkaardige sectoren en organisaties van dezelfde omvang.

Missie

Het is onze missie om een internationaal toonaangevende leverancier van apparatuur te zijn, toegewijd aan het verbeteren van onze diensten en productaanbod, om tegemoet te komen aan de unieke vereisten van onze klanten. Door samen te werken met toonaangevende fabrikanten en onze werknemers, streven we ernaar om de nummer één aanbieder van oplossingen te zijn.