Kwaliteits Normen | Vertro | Machinerie

Productie

Vertro was een van de eerste bedrijven die wapening buig- en snijmachines, evenals andere bouwapparatuur produceerde en heeft jarenlange ervaring en knowhow ten grondslag liggen aan haar producten. De machines van Vertro worden geproduceerd met een geautomatiseerd systeem dat alle technische mogelijkheden benut van zeer goed uitgeruste productiefabrieken en worden geproduceerd volgens CE-maatstaven en andere internationale maatstaven. Vertro produceert 95 procent van haar productie met CNC-eenheden en alle onderdelen van de machines worden in het eigen gebouw geproduceerd. Elk individueel onderdeel wordt geproduceerd met geavanceerde productiehardware zoals lasrobots.

Alle onderdelen van de nieuwe generatie CNC-eenheden zijn gestandaardiseerd en van hoge kwaliteit. Computers worden ingezet tijdens elke productiefase.

De kwaliteit van alle onderdelen en eenheden die in de machines worden gebruikt, wordt gevolgd en gecontroleerd. Elke machine met het Vertro-merk garandeert op deze manier dat het aan de internationale maatstaven voldoet en tot grootse prestaties in staat is.

Wij weten dat de meeste van onze machines worden gebruikt in hardvochtige, ruige werkplekken in de buitenlucht. Daarom hebben wij elektrostatische verf gebruikt voor extra bescherming tegen slijtage. De onderdelen die samenwerken en niet geverfd mogen worden, zijn voorzien van een laagje zink en fosfaat. Alle onderdelen van de machine met een zendvermogen zijn van staal gemaakt. De warmtebehandeling voor cement en gehard staal wordt toegepast afhankelijk van de plaats van gebruik. Deze warmtebehandeling wordt geïmplementeerd in de warmtebehandelingseenheid, welke in de productiefabriek van Vertro wordt gebouwd.

EVO-systeem

Vertro ontwerpt en produceert de versnellingsbakken die in EVO-machines worden gebruikt in haar eigen fabriek. In de machines van Vertro worden planetaire versnellingsbakken uit één stuk gebruikt. De versnellingsbakken zijn gemaakt van speciaal stalen materiaal en worden geproduceerd met CNC-eenheden in een laboratoriumomgeving. Tijdens elke productiefase worden computergestuurde kwaliteitscontroletesten uitgevoerd. De versnellingsbakken van Vertro kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd als reserveonderdeel.

R&D

Vertro benut en vertegenwoordigt alle mogelijkheden die technologie biedt met haar investeringskracht en visie voor O&O.

Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld betrouwbaarheid en snelheid voor haar productieproces en consistentie en aanvullende functies voor haar producten.

Vertro slaat nieuwe wegen in en is marktleider omdat het een van de eerste organisaties is die CNC-machines en technische lasrobots gebruikt voor de productie van buigmachines voor wapening persen.

Vertro heeft een vaste O&O-structuur, verbetert de functies en mogelijkheden van haar producten en ontwikkelt steeds meer modellen en soorten machines. Alle door Vertro geproduceerde machines worden getest door zeer bekende, internationale aanbieders van CE-certificeringen.